28.08.2019

Počitniški dnevi so mi všeč ...

Udeleženci počitniških dni nam sporočajo, zakaj so jim ti dnevi všeč. Takole so zapisali:
- Meni so všeč prijatelji. S prijatelji se zabavamo. Jon in Maj, hvala, da sta se igrala z mano. (Gal)

- Všeč so mi igrice. Gal, hvala, ker si se igral z mano. Všeč mi je bilo, ko sem varoval mizo. (Jon)

- Najbolj mi je bilo všeč, ko smo šli na »Izrce«, ker smo se zelo zabavali. Prav tako mi je bilo všeč, ko sva z Majem igrala ročni nogomet, ker sva se zelo zabavala. Užival sem tudi ob pranju avtomobila. (Tine)

- Všeč mi je bilo, ko smo šli po kamne, ker smo si s prijateljicami pripovedovale vice. Všeč so mi bile tudi risanke, ker so bile zanimive. Všeč mi je bila pica, ker je bila zelo dobra. (Zala)

- Všeč mi je bilo, ko smo nabirali kamne in pobožali racmana in videli račke in prali avto in spali. (Jan)

- Meni je bilo všeč, ko smo igrali namizni nogomet, ker smo se pri tem zelo zabavali. Všeč so mi bile tudi delavnice, ker smo se naučili delati veliko lepih stvari. Všeč mi je bilo, ko smo gledali risanke, ker sem se naučil veliko stvari o kristjanih.

- Všeč so mi bile maše, ker smo pri njih sodelovali tako, da smo brali prošnje in zahvale. Všeč so mi bila kosila, ker so bila odlično skuhana. Tudi filmi so mi bili všeč, ker so bili dolgi in zanimivi. (Lucija)

- Najbolj lepo mi je bilo, ko smo šli nabrat kamne. Všeč mi je bilo, ko smo gledali minjone. Všeč mi je bilo, ko smo »pucali« avto. (Anej)

- Všeč mi je bil sprehod, ker smo božali raco. Tudi kosila so bila dobra, ker jih je skuhal župnik ali spekla Janja. Ko smo vžigali v les, je bilo super, ker je bilo veliko »pečenih« prstov. (Hana V.)

- Všeč mi je bilo druženje s prijatelji, ker se skupaj lahko zabavamo. Risanke, ob katerih smo spoznavali svetnike in se pri tem zabavali. In nazadnje, kar mi je bilo najbolj všeč, je bil trenutek, ko smo odšli v sobe. (Hana T.)

- Všeč so mi bili filmi, ker so bili zanimivi. Všeč mi je bilo, ko smo bili pri maši in smo brali prošnje. Uživala sem, ko smo ustvarjali, ker sem lahko pokazala, da znam lepo ustvarjati. (Ana)

- Všeč so mi bile risanke, ker so bile poučne in smo ob njih spoznali polno svetnikov. »Fajn« je bilo, ko smo šli na sprehod v Izrce po kamne, na katere smo risali. Najbolj vešč pa mi je bilo, ko smo šli spat, ker smo se pogovarjale in žurale, namesto da bi spale. (Mia).