14.07.2019

Teden, ki mi je bil v izziv

Teden duhovnosti v Stržišču mi je bil v izziv, saj sem bil postavljen za voditelja skupine. Ker sem bolj tih, nisem vedel, ali bom znal dobro voditi skupino. Ves strah pa je bil odveč, saj sem že prvi dan spoznal, da mi je dodeljena prav posebna skupina, s katero sem se takoj ujel in hitro smo stkali vezi prijateljstva, ki smo jih skozi teden le še bolj krepili.
Res je, da smo med tednom tudi kakšno »ušpičili«, a kljub temu smo pridno spoznavali darove in o njih veliko premišljevali. Teden duhovnosti mi je veliko podaril, saj sem šele sedaj spoznal, kaj vse nam Bog podarja, pa se tega velikokrat sploh ne zavedamo. Zahvaliti se moram gospodu Tomažu in gospodu Vinku, ki sta nas skozi teden vodila in kazala pravo pot do tega, da lahko še bolj cenimo in se zahvaljujemo Bogu za vse, kar nam je darovano.

Teden duhovnosti v Stržišču mi je dal veliko. Še vedno poln vtisov premišljujem o razlagah in pogovorih, ki smo jih imeli. Prav tako mi bodo ostali v lepem spominu vsi, ki so bili ta teden v Stržišču, saj smo se zelo dobro ujeli in povezali med sabo. Hvaležen sem vsem, ki so mi v tem tednu kazali pravo pot in me učili, kako naj prepoznavam darove ter živim življenje v polnosti.

Andraž Premrn